The Night’s Watch: 8 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Hillbilly Adams

Sharp Objects’ Amy Adams heeft zich bij de cast van Ron Howard’s Hillbilly Elegy gevoegd, een nieuwe film voor Netflix. Dit is bekend gemaakt door Deadline. Hillbilly Elegy is gebaseerd op de memoir van J.D. Vance. De film zal gaan over de familie Vance, die in het naoorlogse Amerika proberen de armoede achter zich te laten door naar het Noorden te trekken. Maar het ontsnappen aan hun verleden zal niet zo makkelijk zijn als ze hopen. Adams is de eerste naam die aan het project verbonden wordt. Welke rol ze zal gaan spelen is nog niet bekend.

Better call sooner, Saul

Het vijfde seizoen van Better Call Saul zal pas in 2020 verschijnen. Dit heeft AMC Networds president Sarah Barnett in een interview met Vulture laten weten. Ze gaf hierbij de reden dat ze het volgende seizoen niet willen haasten, om de kwaliteit van de serie te waarborgen. Het vierde seizoen eindigde met het moment waar de serie al vanaf de eerste aflevering naartoe werkte, maar helaas moeten fans dus nog wel even smachtend wachten tot het verhaal zich kan vervolgen. De Breaking Bad spin-off is al sinds 2015 op televisie en weet zich langzaam uit de schaduw van zijn populaire voorloper te vechten. Wanneer in 2020 de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, is nog niet bekend.

Eternals assemble

Silicon Valley’s Kumail Nanjiani is in gesprek voor een rol in Marvel’s The Eternals. Dit is bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. The Eternals werd in de jaren ’70 gecreëerd door Jack Kirby. De stripboeken gaan over een ras van onsterfelijke wezens met superkrachten. Welke rol Nanjiani zou moeten gaan spelen is nog niet bekend. Hij is de tweede naam die aan het project wordt verbonden. Eerder kwam ook al naar buiten dat Angelina Jolie waarschijnlijk de rol van Eternal Sersi zal gaan spelen.

Achter slot en grendel

De geheimhouding rondom Christopher Nolan’s nieuwe film is echt van een heel nieuw niveau. Er zijn nog totaal geen details bekend over het project, behalve een paar castleden. Eén daarvan is Twilight’s Robert Pattinson, maar die kreeg niet simpelweg een script thuisgestuurd. In een interview met USA Today liet Pattinson weten dat hij het script het script pas te zien kreeg toen hij opgesloten zat in een kamer, waar niemand anders een glimp op kon vangen van waar de film over gaat. “I got locked in a room to read the script, I don’t have it myself,” vertelde Pattinson. Naast Pattinson zijn ook Elizabeth Debicki en John David Washington aangekondigd voor de film. Waarschijnlijk moesten zij het script op dezelfde manier lezen. De onbekende film zou in juli 2020 moeten verschijnen. Hopelijk laten ze ons dat wel van tevoren weten.

Fear The Walking Dead indeed

AMC’s Fear The Walking Dead zal misschien een verhaallijn vervolgen die in The Walking Dead is begonnen. Hier heeft AMC baas Scott Gimple naar gehint tijdens WonderCon. Via ComicBook vertelde hij: “This season, I wouldn’t classify it as an enemy, but there will be this, beyond Austin, this very interesting commonality, this story strand that’s gonna be furthered on this show that started on The Walking Dead. And who knows where it will go? But that’s the thing on tap right now.” Het is niet de eerste keer dat Fear The Walking Dead dingen leent van The Walking Dead. De serie begon sowieso als een spin-off van The Walking Dead en kreeg in het vierde seizoen Lennie James erbij, die met zijn personage Morgan de overstap maakte van The Walking Dead. Het nieuwe seizoen zal daar nog iemand aan toegevoegd worden als Austin Amelio met zijn personage Dwight ook overstapt. Het negende seizoen van The Walking Dead maakte een enorme tijdsprong, waardoor er wellicht nog losse eindjes in het verleden zijn die nu via Fear The Walking Dead opgelost kunnen worden. Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead keert in juni terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *