The Night’s Watch: 8 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come

Mission Possible

Goed nieuws voor alle Disney Channel en Kim Possible fans: Disney heeft eindelijk de trailer voor de live action versie van de populaire cartoon Kim Possible vrijgegeven. In de film zijn de hoofdrollen voor Sadie Stanley, Sean Giambrone, Alison Hannigan en Todd Stashwick. Bekijk hier de trailer.

Lea Seyback

Populaire bondgirl Lea Seyback, bekend van haar rol in Spectre, keert terug in de rol voor de aankomende ‘Bond 25’. Dit maakte Daily Mail bekend. In die film keert ook Daniel Craig nog een laatste keer terug in de rol van Bond. James Bond. Eerst was Craig niet van plan om terug te keren, maar hij wist toch overgehaald te worden voor een laatste keer. Daarmee is de ‘wie wordt de nieuwe James Bond’ praat weer even uitgesteld. En nu dus ook de praat over wie de nieuwe Bondgirl wordt.

Zusters??

Volgens Variety is er een derde Sister Act in de maak voor de nieuwe Disney streaming service Disney Plus. Sister Act 3, de derde film na de klassieker in 1990, krijgt een geheel nieuwe cast, al is Whoopi Goldberg wel beschikbaar voor een cameo.

Men in back

Na de aankondiging van de titel afgelopen week is er weer nieuws rondom de aankomende vierde Men In Black film. Nee, geen trailer, maar the next best thing? Een nieuwe foto waarop het Ragnarok duo Chris Hemsworth en Tessa Thompson te zien zijn. Klik hier voor de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *