The Night’s Watch: 8 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Bad woman

Ruby Rose’s Batwoman serie heeft haar hoofdschurk te pakken. Deadline meldt dat Reign’s Rachel Skarsten is gecast in de rol van Alice, de leider van de Wonderland Gang en Batwoman’s grootste tegenstander. De Wonderland Gang is afgeleid van Alice in Wonderland en rond het personage zijn altijd veel referenties naar het verhaal van Lewis Carroll te vinden, dus dat belooft in elk geval prachtige televisiecontent. Batwoman draait om superheld Kate Kane en The CW heeft inmiddels een pilotaflevering van de serie besteld. De casting van Skarsten zou echter betekenen dat ze rekenen op meer afleveringen, dus het is hoe dan ook goed nieuws.

Once Upon A Zone

Meer castingnieuws van Jordan Peele’s The Twilight Zone. Deze keer zou Once Upon A Time’s Ginnifer Goodwin zijn gestrikt voor een rol in de reboot van de populaire ’60s televisieserie. Dit is bekend gemaakt door ComingSoon. Net zoals in het origineel zal elke aflevering een uniek, losstaand verhaal vormen, wat ook de reden is dat er inmiddels al zoveel grote namen aan het project verbonden zijn. Tot nu toe zijn onder andere al Greg Kinnear, Steven Yeun, Jacob Tremblay en Taissa Farmiga gecast. De serie zal vanaf 1 april te zien zijn op CBS All Access.

Sssssshhhh!

Volgens het meest recente gefluister zullen de opnames voor A Quiet Place 2 aankomende zomer beginnen. Dit is bekend gemaakt door Production Weekly. De film is een vervolg op het enorme succes van A Quiet Place en hoewel nog niet bekend is of er iemand van de oorspronkelijke cast zal terugkeren voor het vervolg, zal de man verantwoordelijk voor het script, de regie en de hoofdrol van het eerste deel, John Krasinski, ook in elk geval weer het script voor het tweede deel verzorgen. Krasinski had wel al laten weten dat hij niet van plan was om er een ‘traditioneel’ vervolg van te gaan maken, dus het zou goed kunnen dat een tweede dele zich wellicht richt op het verhaal van een andere familie, in plaats van het bestaande verhaal te vervolgen. Als de opnames inderdaad in de zomer beginnen, zou het goed kunnen dat we volgend jaar al kunnen zien wat er met onze gruwelijke, stille wereld is gebeurd.

Fantastic Films

Al eerder werd bekend dat de opnames van de derde Fantastic Beasts waren uitgesteld, maar volgens acteur Dan Fogler heeft dit een goede reden. Fogler, die in de films de rol van Jacob speelt, heeft aan Hey U Guys laten weten dat de productie is uitgesteld omdat deze derde film groter en beter zal worden dan de eerste twee delen bij elkaar en dat zorgt voor de noodzaak voor extra voorbereiding. In het interview vertelt Fogler: “Yeah, we start in the Fall. The movie is going to be gigantic! The reason we were given is that the movie is bigger than the first two combined. They needed more time to prep and they didn’t want to rush anything, so they pushed it back.” Het is in elk geval een goede reden en zeker te begrijpen. Na de tegenvaller in succes dat de tweede film was, is het niet vreemd dat ze geen risico willen nemen door dit volgende deel nu af te raffelen. The Crimes of Grindewald riep een hoop vragen op bij fans en om al die vragen een goed antwoord te geven, gunnen we ze best wat extra tijd.

Tik, tok, tik, tok

Er staan momenteel twee plannen voor 24 spin-offs bij Fox in de ijskast, maar het netwerk heeft nog steeds alle intentie om het franchise voort te zetten. De originele serie volgde anti-terrorisme agent Jack Bauer in zijn race tegen de klok om terroristische aanvallen te stoppen. De serie drukte een unieke stempel op de wereld van televisieseries door het werkelijke tijd concept te introduceren, waarin elke aflevering van de 24 aflevering lange serie één uur in werkelijke tijd voorstelde. Dit zorgde voor een hoop bloedstollende televisie. De serie duurde acht seizoenen, en werd opgevolgd door een videospel, een televisiefilm en een korte vervolgserie genaamd 24: Live Another Day. Na afloop van de laatste liet Jack Bauer’s Kiefer Sutherland weten klaar te zijn met de wereld van 24, maar dit is geen reden voor Fox om met het franchise te stoppen. Momenteel hebben ze twee ideeën waar ze nog een hoop brood inzien, een voorloperserie dat zich richt op een jonge Jack Bauer of een serie rondom een andere agent. Fox president Charlie Collier liet aan Deadline weten: “The power of these franchises is not to be toyed with, and 24 was an iconic moment in television, and when and if we bring it back, it will be because the creators and writers feel like they have the right story to tell, they can honor the franchise and the studio and the network feel the same way.” Het is dus afwachten.

Fiiiiine televsion

Spectrum Originals heeft een eerste trailer van de Bad Boys spin-off serie, LA’s Finest, vrijgegeven. Deze film is gebaseerd op de films met Will Smith als Mike Lowrey en Martin Lawrence als Marcus Burnett. De serie zal zich richten op Marcus’ zus Sydney Burnett en haar baan als narcotica agent in Los Angeles. Naast een trailer is ook de verschijningsdatum van de serie bekend, de serie zal vanaf mei dit jaar te zien zijn. Naast Gabrielle Union in de rol van Sydney, heeft de serie ook rollen voor onder andere Jessica Alba, Zach McGowan, Zach Gilford en Ernie Hudson. Kijk hieronder de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *