The Night’s Watch: 8 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Science bros to the rescue

Het lijkt erop dat Chris Evans toch wellicht al iets te lang in de huid van Captain America zit. Hij begint Cap’s (waarschijnlijke) afkeer van moderne technologie namelijk aardig over te nemen. Op Twitter (dat dan weer wel) liet Evans zich gisteren even gaan over de ‘pain in his ass’ die de huidige moderne technologie was geworden. Maar geen nood! Tony Stark en Bruce Banner komen hem redden. Als een reactie op Evans riep Robert Downey Jr. Mark Ruffalo op om de ‘oude’ man samen te gaan helpen. Het is goed om te zien dat Stark en Rogers hun problemen van Civil War dus eindelijk achter zich hebben gelaten.

He’s FEELING

Het tweede seizoen van Star Trek Discovery zal een wat meer menselijke Spock naar het scherm gaan brengen. Dit heeft acteur Ethan Peck aan TV Insider laten weten. Hij vertelt: “He’s not yet fully realized. I view this time in his history as an opportunity for us to explore Mr. Spock’s genesis. It’s during this moment that he reconciles his human and Vulcan sides, so we see him sway between extremes of emotion and logic… He’s absolutely more emotional than we’ve seen him before.” Peck is de derde acteur die het personage tot zich neemt en het tweede seizoen van Discovery zal de introductie van Spock binnen die wereld betekenen.

Giftige samenwerking

Venom 2 begint al vorm te krijgen met de terugkeer van scriptschrijver Kelly Marcel. Dit werd bekend gemaakt door Variety. Marcel kwam laat in het proces bij de originele film en zou oorspronkelijk alleen werken aan een herschrijving, maar haar werk is blijkbaar zo goed bevallen dat ze ook deel zal uitmaken van het vervolg. Sony’s Venom werd ongelooflijk goed ontvangen afgelopen jaar, ondanks de negatieve primaire reacties. Wereldwijd verdiende de film meer dan 850 miljoen, dus het werd al snel duidelijk dat het niet bij één film zou blijven. Wanneer we het tweede deel kunnen verwachten is nog niet bekend, maar het is nu in elk geval zeker dat hij er komt.

Engelachtige terugkeer

Na de aankondiging van de langverwachte terugkeer van Jeffrey Dean Morgan keert nog een bekende terug voor de 300ste aflevering van de langlopende serie Supernatural. Het nieuws van Morgan werd enkele weken geleden al bekend, maar nu meldt Entertainment Weekly dat ook Kurt Fuller’s kwaadaardige engel Zachariah terug zal keren voor de mijlpaal, na de dood van het personage in het vijfde seizoen van de serie. De 300ste aflevering zal op 7 februari dit jaar worden uitgezonden op The CW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *