The Night’s Watch: 8 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Boemerang uit een boog

Arrow zal dan misschien na het achtste seizoen ten einde komen, maar dat betekent niet dat Stephen Amell van plan is zijn hood helemaal aan de kapstok te hangen. De acteur heeft laten doorschemeren dat Oliver Queen niet geheel uit het Arrowverse zal verdwijnen na het einde van Arrow. In een Facebook Live video vertelt Amell: “Something tells me, even when I’m done, I won’t be gone. If you’ve watched the Arrowverse, you should understand that.” In het Arrowverse komen de DC series van The CW samen in crossover evenementen tussen series als Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. Na het nieuws dat Arrow’s achtste seizoen het laatste zou zijn en ook nog eens is ingekort, gaan er veel geruchten rond dat Amell’s personage het volgende crossover evenement niet zal overleven. Hopelijk betekent dit nieuws dat dit niet het geval zal zijn.

Flying solo

De opnames voor de Black Widow solofilm zijn dan misschien uitgesteld, maar dat betekent niet dat er geen ontwikkelingen in de lucht zijn. The Hashtag Show heeft twee nieuwe ontwikkelingen te melden. Zo zouden de herschrijvingen van Ned Benson hebben geleid tot de introductie van een nieuwe, vrouwelijke bijrol, wat de film wellicht in staat zou stellen om een nieuwe, vrouwelijke superheld te lanceren, en is Moonlight’s André Holland inmiddels gelinkt aan de schurkenrol. Holland zou slechts één van de mogelijkheden zijn, dus hij zal het ook makkelijk niet kunnen worden, maar het betekent wel dat de film inmiddels vollop in het castingproces zit. En Holland is niet de enige naam gelinkt aan het project. Zo zou Harry Potter’s Emma Watson ook op de lijst van mogelijkheden staan.

Conjure up some takes

Griezelfans opgelet. Er zijn ontwikkelingen rondom The Conjuring 3. DiscussingFilm heeft laten weten dat de opnames voor de derde film deze zomer zullen plaatsvinden en zullen beginnen op 3 juni. Er is nog niet veel bekend over het plot van de film. Wel is bekend dat Patrick Wilson en Vera Farmiga hun rollen als Ed en Lorraine Warren weer zullen doorzetten. The Conjuring 3 zal het derde en laatste deel van het trilogie worden, maar inmiddels is de wereld van Conjuring natuurlijk veel groter geworden. Inmiddels heeft The Conjuring sinds het begin van het franchise in 2013 aan de grondslag gestaan van al vier spinoffs en de verwachting is dat dit nummer in de toekomst nog wel aardig zal toenemen. Wanneer The Conjuring 3 in de bioscoop verwacht wordt is nog niet bekend. Annabelle 3, de volgende film binnen de wereld, zal in juli dit jaar verschijnen.

Familiedrama

Het lijkt erop dat de Skywalker familiebanden in Star Wars 9 nog eens extra zullen worden aangetrokken. Disney heeft onlangs de eerste beelden laten zien aan haar stakeholders en via ComicBook is hierna enkele informatie hierover naar buiten gekomen. Het belangrijkste element uit de beelden lijkt te zijn dat er een moment is waarin Kylo Ren contact heeft met Darth Vader’s helm, wat duidt op een connectie tussen Ren en zijn grootvader. Via Scott Ladewig op Twitter werd dit nieuws bevestigd, met wat andere details over de beelden. Ladewig schrijft: “We saw a blockade runner in an abandoned looking hangar. An explosion knocking Stormtroopers in a starship hangar bay. Kylo Ren in a white room looking at the Vader helmet. Rey, Finn, Poe in Falcon cockpit.” Geheimhouding rond het project is enorm, waardoor fans zich nog steeds moeten vastklampen aan kleine dingen als dit. Hopelijk zal dit, met de marketing op het punt van beginnen, snel gaan veranderen.

Game of mysteries

Wij denken misschien dat we weinig weten over het laatste seizoen van Game of Thrones, maar zelfs George R.R. Martin, de bedenker van de wereld, weet niet hoe de serie zal eindigen. Al heeft dat voor hem wel een andere reden. Hij is namelijk druk bezig met het schrijven van het volgende boek in de reeks, nummer zes uit zeven. De serie en boeken lopen al lange tijd niet meer gelijk aan elkaar. Vanaf seizoen vijf is de serie begonnen zich af te scheiden van de boeken, met andere plotdetails en sterfgevallen. Het einde van de serie zal dus ook niet gelijk zijn aan het einde van de boeken. Sinds seizoen vier is George R.R. Martin dan ook niet meer veel betrokken bij het proces en dat heeft nu met het laatste seizoen dus een hoogtepunt bereikt. De auteur vertelt in een interview met Entertainment Weekly: “I haven’t read the scripts and haven’t been able to visit the set because I’ve been working on Winds. I know some of the things. But there’s a lot of minor-character they’ll be coming up with on their own. And, of course, they passed me several years ago. There may be important discrepancies.” Het lijkt erop dat Martin zich net zo zal moeten laten verrassen door het einde als wij.

Back on the block

Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van On The Block op 29 maart op Netflix zal verschijnen. Dat kan voor fans van het eerste seizoen natuurlijk niet snel genoeg zijn, gezien de enorme cliffhanger waarop de seriemakers besloten het seizoen te laten eindigen vorig jaar. De serie richt zich op een groep tieners uit Los Angeles, wiens vriendschap wordt getest wanneer zij naar de middelbare school gaan. De serie kent hoofdrollen voor onder andere Sierra Capri, Diego Tinoco, Jason Genao, Brett Gray en Ronni Hawk. Er is ook een clip bekend gemaakt die iets meer inzicht geeft in wat er is gebeurd na de cliffhanger van vorig seizoen, en hint naar de dood van een hoofdpersonage. Ben je up-to-date met de serie? Kijk dan hieronder de video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *