The Night’s Watch: 9 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Stoelendans

Of je nu gelooft of de slachtoffers uit Infinity War wel of niet werkelijk dood blijven in Endgame, Marvel laat geen kans liggen om de fans ervan te overtuigen dat hun favorieten echt niet meer terug zullen keren. De cast en crew van Avengers: Endgame zijn momenteel druk bezig met een omvangrijke perstour, waarin vooral gewoon heel erg de best wordt gedaan om niets te zeggen en de persconferentie van gisteren, onder leiding van Jon Favreau, kon niet verweten worden dat het de ‘gevallen’ Avengers niet wilden betrekken bij het proces. Tijdens de persconferentie werd een groot aantal stoelen op het podium leeg gelaten voor de Avengers die inmiddels in de stofzuiger zitten. Favreau liet weten: “Clearly things look a little different in the post-Infinity War Marvel Cinematic Universe. Post-Snap, there’s a few empty seats, so I’d like to welcome back the people that you see here onstage.” Bekijk hieronder de foto.

Walking Back

Chandler Riggs verliet vorig jaar The Walking Dead in het achtste seizoen van de serie, na sinds seizoen één aanwezig te zijn geweest in de serie. De seriemakers kregen hierover een hoop kritiek vanuit de hardcore fans, omdat Riggs’ personage Carl in de stripboeken tot op de dag van vandaag in leven blijft en een belangrijke rol speelt in de verhaallijnen. The Walking Dead heeft echter wel een poging gedaan om dit te overbruggen door een tijdsprong in de serie te gooien en Judith even een heel stuk ouder te maken. Riggs heeft het personage zelf nog niet helemaal achter zich gelaten, want hij liet tijdens een verschijning op Stalker Con London weten dat hij zeker terug zou willen keren naar het personage. Op de vraag of hij een terugkeer zou willen maken, liet hij weten: “Great, yeah, it’d be a lot of fun. I’m super down, yeah. That would be awesome.” Dit is bekend geworden via ComicBook. Hoe hij dat precies in gedachten zou hebben is onduidelijk, maar flashbacks zijn natuurlijk altijd een goede manier om overleden personages weer tot leven te brengen. Vorig seizoen werd dat ook al enkele malen gedaan.

A good fight

Julianna Margulies zal geen gastoptreden gaan maken in The Good Fight. CBS zou de actrice namelijk niet genoeg willen betalen. Dit is bekend geworden via Deadline. The Good Fight is een spin-off van Margulies’ The Good Wife, die zeven seizoenen kende en de actrice twee Emmy’s opleverde. Margulies zou voor een driedelig gastoptreden in de serie verschijnen, maar CBS wilde haar alleen een gastoptreden salaris betalen, in plaats een volwaardig salaris. “I’m not a guest star,” liet Margulies weten. “I started the whole thing with ‘The Good Wife’. I wanted to be paid my worth and stand up for equal pay. If Jon Hamm came back for a ‘Mad Men’ spinoff or Kiefer Sutherland wanted to do a ’24’ spinoff, they would be paid.” The Good Fight focust zich op Christine Baranski’s personage Diane Lockhart. De serie is nu aan haar derde seizoen bezig.

Preach!

AMC’s Preacher zal na vier seizoenen ten einde komen. De serie werd gemaakt door Seth Rogen en Rogen kondigde het nieuws ook zelf aan op Instagram. De serie is gebaseerd op de stripboeken van Garth Ennis en Steve Dillon en volgt Dominic Cooper’s predikant Jesse Custer, die samen met zijn ex-vriendin en een Ierse vampier de strijd tussen hemel en hel aangaat. Er komt dus nog wel een vierde en laatste seizoen van de serie. Dit seizoen zal begin Augustus verschijnen. Bekijk hieronder de post.

King’s Story

Overal waar je kijkt is er tegenwoordig wel een Stephen King verfilming. Pet Sematary, Carrie, Under The Doom, It, King is niet meer weg te denken van films en televisie, en dat is natuurlijk maar goed ook. Sommige projecten wil hij echter niet zomaar uit handen geven. Apple TV wil namelijk een achtdelige serie maken van zijn boek Lisey’s Story, waarin Julianne Moore de hoofdrol zal gaan spelen, maar King gaat zelf het boek aanpassen naar televisie. Lisey’s Story gaat over een weduwe, die twee jaar na de dood van haar schrijver-man zijn spullen uit gaat zoeken en weg gaat doen, om zo verder te kunnen met haar leven, maar dit plaatst haar in conflict met een obsessieve fan van haar overleden man. Het nieuws werd bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. King zal zelf ook producent worden van de serie. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend.

Re-Cap

Wil jij nog even terughalen wat er ook alweer gebeurde in Avengers: Infinity War, maar kan je hart het niet aan om de film helemaal opnieuw te moeten kijken? Geen nood! De Avengers schieten ten hulp! En Jimmy Kimmel ook. Voor Jimmy Kimmel Live lazen Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Don Cheadle en Jeremy Renner een kinderboek voor dat het verhaal van Infinity War vertelde. Bekijk de video van ‘Twas the Mad Titan Thanos’ hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *