The Night’s Watch: 9 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Game of Eternals

Game of Thrones’ Richard Madden gaat waarschijnlijk deel uit maken van Marvel’s The Eternals, waar ook onder andere Angelina Jolie en Kumail Nanjiani in zijn gecast. The Wrap laat weten dat de acteur slechts in gesprek is om zich bij de cast te voegen, maar Variety laat juist weten dat het al vast staat dat Madden in de film de rol van Ikaris gaat spelen. The Hollywood Reporter doet ook een duit in het zakje en laat weten dat het plot van de film zal gaan draaien om een liefdesverhaal tussen Serie (Jolie) en Ikaris. Een hoop verschillende verhalen dus, maar waar rook is is vuur, dus er zal sowieso iets van waar zijn. We houden in de gaten wat dat is en wat er officieel wordt bevestigd.

More Stars, more Wars

Disney heeft aangekondigd dat er in 2022, 2024 en 2026 drie nieuwe, nog ongetitelde Star Wars films uit zullen komen. In december dit jaar zal met The Rise of Skywalker het Skywalker saga ten einde komen, maar dat betekent niet dat er niets meer te vertellen is uit de wereld van Star Wars. Er zit wel enige tijd tussen, omdat zowel LucasFilms als Disney hebben laten weten een pauze te nemen van de films. Er zal in de tussentijd natuurlijk nog wel aan het één en ander worden gewerkt. Zo werken zowel The Last Jedi’s Rian Johnson en Game of Thrones’ David Benioff en D.B. Weiss aan nieuwe trilogieën en komt eind dit jaar natuurlijk de Disney+ serie The Mandalorian uit.

Going down under

Endgame’s Chris Hemsworth en Girls Trip’s Tiffany Haddish slaan de handen ineen voor een politiekomedie genaamd Down Under Cover. Dit is bekend gemaakt door Deadline. Nadat een reeks casino’s zijn overvallen moet Hemsworth’s personage samenwerken met het einzelganger personage van Haddish om de daders te vinden. De hoofdverdachten zijn een groep mannelijke erotische dansers, wat voor vele hilariteit beloofd te zorgen als de twee undercover moeten gaan. Het script wordt geschreven door Peter Hoare en Hemsworth en Haddish zullen zelf als producers op gaan treden. Wanneer de productie van start zal gaan is nog niet bekend.

Eindeloze wachttijd

Avatar 2 is vertraagd tot 2021. Het langverwachte vervolg op de film uit 2009 zou oorspronkelijk in 2020 uitkomen, maar is nu dus toch nog een jaar uitgesteld. Er is ook al een derde, vierde en vijfde deel aangekondigd. Deze zullen er om het jaar achteraan komen, dus in 2023, 2025 en 2027. De vervolgen zijn dus op hun beurt ook allemaal vertraagd. Het nieuws werd door Disney zelf aangekondigd. De vertraging zou iets te maken kunnen hebben met de veranderingen die plaatsvinden binnen het bedrijf sinds de aankoop van Fox.

Van panter naar samoerai

Black Panther’s Chadwick Boseman heeft een interessant nieuw project aan zijn handen. Deadline laat weten dat de acteur Japan’s eerste Afrikaanse samoerai zal gaan spelen in de film Yasuke. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van de gelijknamige strijder die als enige van niet-Aziatische afkomst de prestigieuze titel van samoerai heeft ontvangen. Boseman zelf laat weten: “The legend of Yasuke is one of history’s best kept secrets, the only person of non-Asian origin to become a Samurai. That’s not just an action movie, that’s a cultural event, an exchange, and I am excited to be part of it.” Het is nog niet bekend wanneer de film zal verschijnen.

It’s gonna be May

[Deze paragraaf bevat spoilers voor Avengers: Endgame] Aunt May heeft Thanos’ snap niet overleefd. Dat heeft Far From Home regisseur Jon Watts laten weten. Dat maakt May één van de vele mensen in de film die terug is gekomen na de gebeurtenissen van Endgame. Watts bevestigde dit plotelement in een interview met Fandango met de simpele woorden: “She disappeared and came back.” Het betekent wel dat May niet zal leiden onder de last van vijf jaar rouwen om het verlies van haar neefje.
Er is overigens meer bekend over May in de film. Het zal namelijk duidelijk worden hoe ze precies reageerde op het nieuws dat haar neefje een superheld is, behalve natuurlijk haar reactie aan het einde van Homecoming. Het zal alleen anders zijn dan de meeste fans waarschijnlijk verwachten. Marisa Tomei zou namelijk zelf het idee hebben gepitcht dat May, in plaats van overbezorgd te zijn, juist heel enthousiast is en probeert Peter over te halen haar te helpen met sociale projecten. Volgens producent Eric Carroll zal dit de versie zijn waar de film uiteindelijk mee vooruit is gegaan. Dit liet hij weten in een interview met Screenrant. Spider-Man: Far From Home verschijnt begin juli in de bioscoop.

God of Kisses

[Deze paragraaf bevat spoilers voor Avengers: Endgame.] Er schijnt bijna een hele interessante scene in Endgame te hebben gezeten. (In tegenstelling tot alle andere interessante scenes in de film.) De scene aan het einde van de film, waarin Thor en Valkyrie voorlopig afscheid nemen en Thor Asgard aan Valkyrie overdraagt, zou namelijk bijna een romantisch tintje hebben gekregen. In een interview met SiriusXM vertelt regisseur Anthony Russo: “There’s a funny beat. If you remember at the end of the film where Thor is saying goodbye to Valkyrie, and he’s basically turning Asgard over to her. In the endings we felt like we wanted to keep it a little tight, so we were looking for some stuff to squeeze there. He had this beat with Valkryie where after he sort of turns over the kingdom to her, she puts her arm on his shoulder and he sort of starts to lean in for a kiss. And she goes, ‘What are you doing?’ And he goes, ‘Oh I thought the touch..’ She’s like, ‘Yeah, it’s a goodbye touch. A tap I’m giving you.’ It was a really funny beat but we cut it.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *