The Umbrella Academy krijgt tweede seizoen

The Umbrella Academy staat nog niet eens zo lang op Netflix, maar heeft door enorm succes een snelle vernieuwing gekregen.

The Umbrella Academy is gebaseerd op de stripboeken onder dezelfde naam van Gerard Way en Gabriel Bá. De serie vertelt het verhaal van een jonge groep superhelden die geheel uit elkaar vallen, maar jaren later weer bij elkaar komen en de wereld zullen moeten redden die in zeven dagen vergaat. Elk van de kinderen werd geboren op dezelfde dag, een dag waarop 43 vrouwen op de hele wereld tegelijkertijd bevielen, zonder een dag ervoor zwanger te zijn geweest. Van die kinderen werden er zeven geadopteerd door Sir Reginald Hargreeves, die zes van de kinderen traint om een superheldenteam te worden. Ze groeien uit elkaar, maar wanneer ze weer bij elkaar komen voor de begrafenis van Hargreeves, komt één van hen terug uit de toekomst om de rest te informeren dat de wereld over een week zal vergaan. En of ze dat even op kunnen lossen.

Het eerste seizoen van The Umbrella Academy was een enorm succes, dus een tweede seizoen komt niet bepaald uit te lucht vallen. Een vernieuwing was voor de hand liggend, maar dat maakt het niet minder leuk. Gezien het einde van het eerste seizoen, is het de vraag of de cast uit het eerste seizoen nog zal terugkeren, maar in elk geval zal Aidan Gallagher hoogstwaarschijnlijk terugkeren in dezelfde rol. De serie maakte het nieuws zelf bekend op Twitter. Wanneer de serie precies terug zal keren is nog niet bekend, dus dat nieuws zal nog volgen. Bekijk hieronder de post.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *