Thor 4 met Taika Waititi is gepitcht

Een vierde Thor film zou al gepitcht zijn, laat actrice Tessa Thompson weten. Het vierde deel zou, net als nummer drie, geregisseerd moeten worden door Taika Waititi.

Thor: Ragnarok was in 2017 een groot succes, wat ook wel belangrijk was na het tweede deel, Thor: The Dark World, dat niemand en dan ook niemand die de film niet recentelijk heeft gezien – en ik daag je hierbij ook echt uit – zou kunnen vertellen waar het plot precies over ging. Wat natuurlijk enorm zonde is van een superheld als Thor, die veel meer potentie heeft. Ragnarok bracht het Thor franchise terug, voor een groot deel dankzij het creatieve oog van Taiki Waititi, die het concept van de Thor films helemaal omgooide en er een kleurrijke, sterk gesountrackte actie-komedie van maakte. Eén van de nieuwe gezichten die de film bracht was dat van Tessa Thompson, die de rol van Valkyrie op zich nam, en sindsdien naar de top is gecatapult.

In een recentelijk interview met LA Times liet Thompson weten dat er al een pitch is gegeven voor een vierde Thor film, geregisseerd door Taiki Waititi. De actrice wist geen specifieke details over de pitch, maar liet wel weten: “I heard that a pitch has happened for another. I don’t know how real that intel is, but I hear that the pitch has happened. I think the idea is Taika would come back.
Officieel zou Chris Hemsworth’s contract, samen met dat van de andere originele Avengers, aflopen na de aankomende Endgame. Tot nu toe zijn er nog geen duidelijke signalen geweest dat Marvel plannen had om verder te gaan dan het trilogie, zoals ook het geval was voor Iron Man en Captain America, maar wij zullen zeker niet klagen als dat het geval blijkt te zijn.

Thompson’s Valkyrie bleef angstvallig afwezig in de gebeurtenissen van Infinity War, maar de aangekondigde Twitter emojis voor Endgame bevestigen eindelijk dat Valkyrie in de afsluitende Avengers film een terugkeer zal maken. Avengers: Endgame verschijnt volgende week in de bioscoop.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *