Toch mogelijk 11e seizoen voor Modern Family

Ondanks dat Modern Family eigenlijk zou eindigen na hun tiende seizoen, lijkt er nu toch een elfde seizoen aan te komen. Alleen de contracten moeten nog even in orde worden gemaakt.

Modern Family is één van de langstlopende sitcoms op ABC, maar toch stonden onze harten even stil toen we hoorden dat seizoen 10 de serie zou afsluiten. Echter ontstonden er al vraagtekens hierbij toen Modern Family geen enkele vermelding maakten dat seizoen 10 het einde zou zijn toen ze aan de promotie begonnen, wat doorgaans natuurlijk wel het geval is. En dankzij Deadline weten we nu dat er zeker beweging is in een nieuw seizoen. Zes van de oorspronkelijke castmembers, Ed O’Neill, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet en Sofia Vergara, lijken hun nieuwe contract nu rond te hebben, waarmee alle ‘volwassenen’ in elk geval terug zullen keren. Het is nu alleen nog even wachten op de ‘kinderen’ – alhoewel die inmiddels nu ook allemaal volwassen zijn -. Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould en Rico Rodriguez zijn allemaal pas in de beginfasen van hun onderhandelingen, maar het lijkt wel in de lijn van verwachtingen dat die onderhandelingen allemaal goed zullen verlopen. Zelfs de schrijvers, Christopher Loyd en Steven Levitan, lijken terug te keren voor een nieuw seizoen.

Modern Family is al sinds hun eerste aflevering in 2009 enorm populair geweest. Er is wel een daling in kijkcijfers opgeleverd, maar de serie blijft één van de best scorende series van ABC. Er is dan ook weinig reden om niet door te gaan met de serie. Hopelijk kunnen we snel definitief melden dat er nieuwe afleveringen in de maak zijn.

Beeld: ABC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *