Tony Stark’s overleven bevestigd dankzij Audi

Het was even billenknijpen voor de Marvel fans, nadat in de trailer voor Avengers: Endgame Tony Stark in een hele penibele situatie terecht kwam. Maar voor nu kunnen we weer even ademhalen. En Tony ook. Door middel van een Audi promotievideo heeft niemand minder dan Robert Downey Jr himself (per ongeluk?) bevestigd dat Tony het in elk geval terug naar de aarde redt. Dat is alvast iets.

In de trailer voor Avengers: Endgame, die vorige maand uitkwam, vonden we Tony terug in een ruimteschip waarin de zuurstof langzaam opraakt, hij geen mogelijkheid van ontsnappen en dus een laatste bericht aan zijn verloofde Pepper aan het opnemen is. Dat veroorzaakte aardig wat paniek onder de Marvel fans, tot het punt waar ze zelfs NASA op de zaak wilden zetten. De algemene verwachting was overigens wel dat Tony op een of andere manier gered zou worden, want dit zou natuurlijk niet het heroïsche einde zijn waar iemand als Iron Man recht op heeft. Maar bevestiging was er uiteraard niet. Tot nu.

In een promotievideo voor Audi’s e-tron GT concept hebben zij een interview met Robert Downey Jr., die rond de 3:40 minuten even laat vallen dat hij de nieuwe auto al heeft uitgeprobeerd als Tony Stark in de aankomende Avengers film. (De video is hieronder te bekijken.) Dus tenzij Audi zo revolutionair is dat het een auto heeft ontwikkeld die door de ruimte kan rijden, kunnen we in elk geval aannemen dat Tony in elk geval op tijd zijn weg terug zal vinden naar de aarde. Wat er gebeurt als hij eenmaal terugkeert naar de aarde is nog niet te voorspellen, dus we kunnen wel weer lekker verder met billenknijpen gelukkig.

Avengers: Endgame zal oppikken waar Avengers: Infinity War de fans met gebroken hart achterliet, nadat Thanos in een schokkende twist de strijd won en de helft van het leven in het universum uitroeide. De film zal vanaf eind april te zien zijn in de bioscopen. Mét wat leuke Audi product placement, blijkbaar. Kijk hieronder alvast de video.

En mocht je de trailer gemist hebben of vergeten zijn hoe de situatie met Tony ook alweer zat, kijk die hieronder dan nog even.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *