Viola Davis terug als Amanda Waller in The Suicide Squad

Ondanks dat steeds gezegd wordt dat James Gunn’s The Suicide Squad een reboot gaat worden, keren er toch oorspronkelijke castleden terug. Zo ook Viola Davis.

Fans van David Ayer’s Suicide Squad waren blij om te horen dat er een tweede deel zou gaan komen, onder leiding van James Gunn. Echter volgde daarna het nieuws dat Will Smith en Margot Robbie allebei niet zouden terugkeren en al snel werd bekend dat James Gunn’s film, The Suicide Squad, geen vervolg maar een reboot moest gaan worden.

Echter zal het toch geen gehele reboot gaan worden, aangezien er wel castleden van de eerste film zullen terugkeren. Zo heeft The Wrap bekend gemaakt dat Viola Davis haar rol van Amanda Waller voor de tweede film weer op zal pakken. Hiermee is zij de tweede die dit zal doen, aangezien eerder al bekend werd dat Jai Courtney ook terug zal keren in zijn rol van Captain Boomerang. Dit is natuurlijk goed nieuws, maar het maakt het wel heel onduidelijk wat deze tweede film nu precies voor moet gaan stellen, een reboot of een vervolg. Will Smith’s Deadshot is wel hercast en zal in The Suicide Squad gespeeld gaan worden door Luther’s Idris Elba.

We zullen nog even moeten wachten op duidelijkheid. Behalve Idris, Courtney en Davis zijn er nog geen andere rollen bekend, maar casting is dus wel in volle gang. The Suicide Squad zal in augustus 2021 in de bioscoop verschijnen.

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *