Warner Bros bespreekt al een vervolg op Aquaman

Met de enorme buzz die die al rond de aankomende Aquaman film hangt en de positieve kritieken die de film al heeft ontvangen, is het geen enorme verrassing dat er al discussies aan de gang lijken te zijn voor een vervolg op de film.

The Hollywood Reporter had recentelijk een interview met Mera actrice Amber Heard, waaruit bleek dat er al praat is over een tweede Aquaman film, nog voor de eerste überhaupt uit is voor het publiek. Maar erg verrassend is het niet, aangezien op basis van de positieve voorlopige kritieken de film al geschat wordt op een opening van 65 miljoen dollar, een getal dat Warner Bros de moed heeft gegeven het gesprek over een vervolg te openen. Er zijn nog geen schrijvers aan het project gelinkt en nog geen concrete stappen ondernomen, maar het begin is er.

Aquaman draait vanaf 13 december in de bioscoop en gaat over Arthur Curry, die erachter komt dat hij erfgenaam is van het onderwaterrijk van Atlantis en een manier moet vinden om de held te worden die zijn mensen kan redden. Amber Heard speelt hierin de rol van Mera, die na haar introductie in bijna elke scene te zien is.

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *