Wat komt er op Netflix in December

Voor degenen die het gemist hebben: de vijfde seizoenen van zowel Prison Break en Brooklyn Nine-Nine staan inmiddels al op Netflix. Maar wat kunnen we nog meer verwachten de aankomende maand?

7 december

Mowgli
Mowgli is een fantasiefilm geregisseerd door Andy Serkis (Gollom, Lord of The Rings), wat een moderne versie van het traditionele Disney verhaal van The Jungle Book vertelt. Mowgli wordt gespeeld door Rohan Ghand en verder bevat de film onder meer de stemmen van Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett en Andy Serkis zelf. Bekijk hier de trailer voor Mowgli.

Dogs of Berlin
Dogs of Berlin is een Duitse misdaadserie waarin twee politieagenten de taak hebben de moord op voetbalster Orkan Erdem op te lossen. De lijst van verdachten is eindeloos en de agenten moeten diep de Berlijnse onderwereld induiken om antwoorden te vinden. De hoofdrollen in de serie zijn voor Fahri Yardim en Felix Kramer. De serie lijkt overigens niet zoveel honden te hebben als de titel doet suggereren. Bekijk hier de trailer voor Dogs of Berlin.

Nailed it! Holiday!
Het derde seizoen van het bakprogramma Nailed It staat in het teken van de feestdagen. In de serie krijgen amateurbakkers de opdracht professionele meesterwerken na te maken. Een meer hilarische versie van series als Heel Holland Bakt en The Great Britisch Bake-Off, maar wel met tienduizend euro in het spel. En nu ook in kerstsfeer. Bekijk hier de trailer voor Nailed It!

5 Star Christmas
5 star christmas is een Italiaanse komedie gericht op de feestdagen en familie. Soort van? Wanneer de Italiaanse premier zijn minnares en politieke rivaal ontmoet tijdens een staatsbezoek aan Boedapest loop alles volledig uit de hand. Bekijk hier de trailer voor 5 Star Christmas.

14 december

Roma

Roma is een dramafilm uit 2018, geschreven en geregisseerd door Alfonso Cuaron, en vertelt Cuaron’s semi-biografische blik op zijn opgroeien in Mexico City, met zijn middenklasse familie en in het huis wonende huishoudster. In de film spelen onder andere Yalitza Aparicio, Marina de Tavira en Marco Gra. Bekijk hier de trailer voor Roma.

The Innocent Man

The Innocent Man is gebaseerd op het boek van John Grisham, dat op zijn beurt het boek weer baseerde op een waargebeurd verhaal. Het verhaal van Ron Williamson, een laag aan wal geraakte honkballer, die gearresteerd wordt voor de moord op Debra Sue Carter. Hij wordt hiervoor veroordeeld met de doodstraf. Er is alleen een groot probleem, Williamson is onschuldig. In de serie spelen onder andere Geoffrey Russell, Maura Antas en J.J. Arends. Bekijk hier de trailer voor The Innocent Man.

Fuller House Seizoen 4

Fuller House is terug met een vierde seizoen, beginnende met een kerstaflevering genaamd ‘Oh My Santa’. En de deur van de Tanner-Fuller gekte staat nog steeds altijd open voor chaos, humor, familie en liefde. Dit seizoen ziet naast de terugkeer van legendes Candice Cameron Bure en Jodie Sweetin, ook John Stamos en Scott Weinger weer op het scherm verschijnen. Die laatste zal waarschijnlijk een belangrijke rol in het plot gaan spelen als zijn personage Steve Hale met kerst terugkeert om zijn relatie met D.J. nieuw leven in te blazen. Bekijk hier de trailer van Fuller House, seizoen 4.

Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale

We moeten nog even wachten op het tweede seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina, die in april uitkomt, maar we hoeven niet de feestdagen zonder Sabrina door te brengen. De cast keert namelijk nog eventjes terug naar Greendale voor een speciale kerstaflevering. Tijdens deze aflevering krijgen we flashbacks van een kleine Sabrina, gespeeld door McKenna Grace (Gift), te zien, die zich de Solstice – de langste nacht – niet in de weg laat staan om haar wensen aan de kerstman door te geven, terwijl Sabrina in het heden ook zo haar kerstproblemen heeft. Bekijk hier de trailer voor A Midwinter’s Tale.

21 december

Bird Box

Bird Box is een heftige horrorfilm dat het verhaal vertelt van een verwoeste wereld, waarin een onbekend kwaad heerst. Het enige dat men weet is dat zodra je het ziet, je sterft, omdat het de vorm van je ergste angst aanneemt en ervoor zorgt dat je zelfmoord pleegt. De jonge Malorie moet samen met twee kinderen zich een weg door een bos en rivier weten te vinden om zo aan dat lot te ontsnappen. Maar om dit te overleven, moeten ze dit geblinddoekt doen. Naast een hoofdrol voor Sandra Bullock, zijn ook onder andere Sarah Paulson, Rosa Salazar en Trevante Rhodes in de film te bewonderen. Bekijk hier de trailer voor Bird Box.

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace

The Assassination of Gianni Versace is het tweede seizoen van de misdaadserie American Crime Story. De serie kent negen afleveringen en vertelt het verhaal van de moord op ontwerper Gianni Versace door Andrew Cunanan, gebaseerd op het boek van Maureen Orth. De hoofdrollen in de serie zijn voor Edgar Ramirez, Darren Criss, Ricky Martin en Penelope Cruz. Bekijk hier de trailer voor The Assassination of Gianni Versace.

Ratatouille

Eindelijk kunnen we op Netflix ook gaan genieten van Ratatouille. De film, niet het gerecht. De Disney Pixar film uit 2007 vertelt het verhaal van plattelandsrat Remy, die ervan droomt om kok te worden. Wanneer hij per ongeluk in het hart van Parijs terecht komt en hij keukenhulp Linguini op kookgebied moet redden, heeft hij ineens de mogelijkheid om die droom uit te laten komen. Met stemmen van Patton Oswalt, Lou Romano en Brad Pitt. Bekijk hier de trailer voor Ratatouille.

26 december

You

You is een Amerikaanse thrillerserie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes uit 2014, dat het verhaal vertelt van boekwinkeleigenaar Joe Goldberg die verliefd wordt op een klant, Guinevere Beck, en al snel geobsedeerd wordt door haar. De serie is overigens ook overgenomen door Netflix voor een tweede seizoen, dus daar zullen we gelijk te zien krijgen als het uitkomt. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Penn Badgley en Elizabeth Lail. Bekijk hier de trailer voor You.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *