William Shatner in TBBT’s speciale Dungeons & Dragons aflevering

The Big Bang Theory is duidelijk van plan om het laatste seizoen van de serie af te gaan sluiten met een.. big.. bang.. Als deel van het twaalfde seizoen is William Shatner gecast om een rol te gaan spelen in een speciale Dungeons & Dragons aflevering voor de serie.

Vorig jaar werd bekend dat de bekende CBS komedie The Big Bang Theory, dit jaar na twaalf seizoenen tot een einde zal komen. De serie is al vanaf 2007 te zien op de zender en is eigenlijk alle jaren populair gebleven. Volgens de geruchten zal de serie dan ook ten einde komen omdat Sheldon’s Jim Parsons geen nieuwe seizoenen meer wil maken. Wat de reden dan ook is, de producers zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en zijn duidelijk van plan om van dit laatste seizoen het beste seizoen te gaan maken. Zo is al eerder bekend gemaakt dat ook Sean Astin en Kal Penn een gastoptreden in de serie zullen gaan maken, en daar komt nu een optreden van Star Trek’s William Shatner bovenop.

Fans kijken al jaren reikhalzend uit naar een optreden van de Star Trek held en het nieuws dat het nu eindelijk zal gebeuren, wordt dan natuurlijk ook zeer enthousiast ontvangen. Veel details rond het optreden van Shatner zijn nog niet bekend, behalve wat The Big Bang Theory zelf via Twitter bekend heeft gemaakt. De serie zette een video online waarin het de Dungeons & Dragons aflevering aankondigde, samen met Shatner’s gastrol. Naast Shatner zullen er nog meer grote namen in de aflevering verschijnen, namelijk Joe Manganiello, Kevin Smith, Kareem Abdul-Jabbar en Wil Wheaton. Wheaton was al een aantal keer eerder in de serie te zien als zichzelf, waarin hij al snel Sheldon’s aartsvijand werd. Het belooft in elk geval een EPIC aflevering te gaan worden.

Wanneer de aflevering precies uitgezonden zal worden is nog niet bekend, maar er zijn nog maar tien afleveringen te gaan in de serie, dus het kan wel gesteld worden dat elke aflevering het kijken waard zal zijn. Vandaag zal er weer een nieuwe aflevering te zien zijn op CBS.

Beeld: ABC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *