You Seizoen 2 cast Hill House’s Victoria Pedretti

Na het grote succes van het eerste seizoen maakt You zich op voor een terugkeer. Hierbij zal actrice Victoria Pedretti bij gaan helpen, aangezien zij net is aangekondigd als deel van de cast voor het tweede seizoen.

Victoria Pedretti is vooral bekend als Eleanor Crain in de Netflix serie The Haunting of Hill House. Pedretti maakt nu binnen Netflix een sprongetje naar You. You werd voor het eerste seizoen geproduceerd door Lifetime, maar werd voor het nieuwe seizoen overgenomen door Netflix. Dat lijkt een goede keus van het streamingplatform te zijn geweest, gezien de steeds groeiende populariteit van de serie. Gebaseerd op het Caroline Kepnes boek met dezelfde naam, volgde het eerste seizoen boekenwinkeleigenaar Joe Goldberg, die op zijn beurt beginnend boekenschrijver Guinevere Beck volgt, stalkt en manipuleert tot een relatie. Hierin gaat Joe tot grote lengte, zelfs tot moorden aan toe.

Volgens Variety zal Pedretti de vrouwelijke hoofdrol zijn in het nieuwe seizoen, Love Quinn. Een beginnende chef, die Joe tegenkomt als ze net bezig is een groot verlies in haar leven te verwerken. Naast The Haunting of Hill House zal Pedretti onder andere ook te zien zijn in de aankomende Quentin Tarantino film Once Upon A Time In Hollywood.

You kent een fantastische hoofdrol voor Gossip Girl’s Penn Badgley. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn, maar het eerste seizoen is voor degenen die het nog niet hebben gezien, te bekijken via Netflix.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *